Oferim consultanta gratuita la locatia clientului, urmarind dorintele acestuia si rezolvarea oricarei probleme legate de amenajarea terenului cu plante ornamentale, pomi si gazon.

Consultanta pentru amenajarea spatiilor
Proiectarea gradinii dumneavoastra o vom face cu ajutorul unui program de randare 3D cu care vom simula amenajarea finala a gradinii mult visata.
Prezentarea simularii 3D o vom face la locatia stabilita de dumneavoastra.

Proiectarea si prezentarea in format 3D
Produsele folosite sunt omologate pentru instalatiile subterane de aspersie si picurare. Produsele contin certificat de garantie oferit de producator si se vor livra in cel mai scurt timp posibil, odata cu acceptul dumneavoastra asupra intregului proiect.

Achizitionarea si livrarea produselor
Saparea santurilor se va efectua manual, respectand aliniamentul tevilor si al aspersoarelor. Vom tine cont de toate elementele aflate pe terenul dumneavoastra astfel incat sa pastram cele mai bune proportii.

Realizarea infrastructurii instalatiei
Aspersoarele si toate elementele folosite pentru instalatiile subterane si panourile de automatizare, sunt montate de personal autorizat, iar testarea acestora se va face dupa o verificare amanuntita a fiecarei componente. Amenajarea gradinii se va face dupa nevoile si dorinta dumneavoastra.


Montarea instalatiilor si amenajarea spatiului verde
Pentru buna functionare a instalatiilor de aspersie, la cerinta dumneavoastra se va efectua periodic o verificare care are ca scop buna functionare a instalatiei si totodata pastrarea frumusetii gradinii. In cazul in care instalatiile necesita efectuarea unor reparatii, acestea se vor efectua in cel mai scurt timp, conform proiectului intocmit.
Intretinerea si asigurarea reparatiilor
Sisteme de irigatie pentru curti si gradini
HOME     |     SERVICII     |     GALERIE FOTO     |     CONTACT
2017, Aspersie In Gradina Mea. All rights reserved.
Developed by oK ! Network
Exemple de prezentare a spatiilor verzi in format 3D
Telefon : 0744-311-136 | E-mail : info@aspersieingradinamea.ro